More

    Bitcoin er på vei opp

    For litt over ett år siden skrev Dagens Næringsliv: “Bitcoin stiger til høyeste nivå siden i juni: – Hadde jeg hatt kroner å kjøpe for hadde jeg kjøpt mer” og pekte på en pris per bitcoin som nærmet seg 11 000 dollar per Bitcoin. ref https://www.dn.no/marked/vijay-ayyar/bitcoin/kryptovaluta/bitcoin-stiger-til-hoyeste-niva-siden-i-juni-hadde-jeg-hatt-kroner-a-kjope-for-hadde-jeg-kjopt-mer/2-1-848100

    https://www.dn.no/marked/vijay-ayyar/bitcoin/kryptovaluta/bitcoin-stiger-til-hoyeste-niva-siden-i-juni-hadde-jeg-hatt-kroner-a-kjope-for-hadde-jeg-kjopt-mer/2-1-848100

    Ett år senere konsoliderer prisen rundt 50 000 dollar etter å hå toppet 70 000 grensen per bitcoin.

    Name Price24H (%)
    Bitcoin(BTC)
    $62,586.00
    4.48%

    Teknisk analyse for den siste tiden viser at Bitcoin har støtte rundt 42 000 dollar og stadig prøver 50 000 grensen. Flere eksperter uttaler at 50 000 grensen er forventet å nås en gang i høst, hvor 50 000 blir den nye støtten og veien oppover er ganske ubegrenset.

    2021 har vært preget av at Bitcoin for alvor har fått støtte fra store og tunge investorer som har skapt en tung troverdighet og høye volumer. Pandemi og generelt frykt for troverdigheten til statene har videreført inn den vanlige mann i gata til kryptovaluttaen.

    Spørsmålet nå er hvordan dette utvikler seg det neste året. For å forstå dette, så må vi først forstå hva Bitcoin er:

    • Det er en valutta som er deflatorisk av natur.
    • Det er begrenset hvor mange bitcoin som kan genereres totalt.
    • Mining blir vanskeligere og vanskeligere.
    • Bitcoin er åpent og alle kan se inn i hovedboken (blockchain ledger).

    Bitcoin er på mange måter en trygg havn for investorer på samme måte som gull. Flere peker i dag på bitcoin som arvtageren til gull.

    Bitcoin har samtidig den siste tiden for alvor igangsatt kryptovaluttaen som et mer generelt betalingsmiddel. Det har kommet på plass flere nye tilbydere av POS-løsinger og betalingsterminaler som muliggjør mer strømlinjeformede betalingsløsninger for å akseptere Bitcoin som betaling. Også store aktører som Tesla og Dell aksepterer Bitcoin som betaling, og eiendom kan kjøpes direkte via andre tilbydere som Bitcoin Resort. At Bitcoin fungerer som et fullverdig betalingsmiddel over hele verden, gjør interessen for Bitcoin så stor at banker og stater har startet med å omfavne teknoligien (BlockChain) fremfor å arbeide mot den.

    Alle disse elementene er gode indikasjoner på at verdien av valuttaen vil stige kraftig mot slutten av året, og fortsette opp mot 100 000 dollar per bitcoin på ett års sikt.

    Stay in the Loop

    Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

    Latest stories

    - Advertisement - spot_img

    You might also like...